TanssiDansin uusi FanClub kutsuu mukaan – käynnistää toimintansa rytinällä IKM-kilpailuissa

17.05.2024

Tanssiurheilun Ikäkausimestaruuskilpailuiden viikonloppu kolkuttaa jo ovella ja luvassa on tanssintäyteinen viikonloppu Espoossa 18. ja 19 toukokuuta. TanssiDansin FanClub käynnistää virallisen toimintansa jäsenilleen kilpailuissa.

Kilpailukatsomo

IKM-kilpailuissa on FanClubin jäsenille erikseen rajattu kilpailukatsomo, johon pääsee kannustamaan tanssijoita riemukkaassa seurassa. Tarjolla on pientä purtavaa ja isot banderollit kannustajille.

FanClub -fanituotteita myynnissä kilpailupaikalla

FanClub -logolla ja TanssiDans Finland -tekstillä varustettuja fanituoteitta myydään kilpailuipaikalla kaikille. Myynnissä on viisi uutta hienoa tuotetta: T-paita, narukassi, juomapullo, vihko ja urheilupyyhe. Hinnat näkyvät alla.

Liity nyt FanClubiin!

Jos et ole vielä liittynyt FanClubiin, voit sen tehdä muutamassa minuutissa MyClubissa. Tarkat ohjeet löytyvät alta.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen fanclub.tanssidans@gmail.com

 

1.2.2024

Hyvää reippaasti startannutta helmikuuta kaikille!

Monille uuden vuoden (ja nyt jo helmikuun) alkaminen merkitsee myös uusien asioiden aloittamista – tänä vuonna myös TanssiDansin osalta. Haluatko sinäkin olla mukana tukemassa ja kannustamassa seuraamme mahtavine tanssijoineen, aina lapsista aikuisiin, sekä lisäämään entisestään yhteisöllisyyttämme? Nyt on loistava mahdollisuus liittyä käynnistyvään FanClubiin.

FanClub tarjoaa monipuolista toimintaa

FanClub tulee muotoutumaan toimijoidensa näköiseksi. Tavoitteena on yhdistää saman kiinnostuksen omaavat entistä tiiviimmin yhteen. Suunnitteilla on erilaisia vapaamuotoisia kohtaamisia, tapahtumia, matkoja ja mahdollisuuksien mukaan myös seuran ja FanClubin tuotteiden myyntiä halukkaille. Aika näyttää, mihin kaikkeen yhdessä pystymme.

Haluatko sinäkin olla mukana kehittämässä FanClubia? Koska toiminta on vasta käynnistymässä, jokainen asiasta innostunut on tervetullut mukaan ideoimaan, kehittämään ja toimimaan. Laita viestiä tästä:  fanclub.tanssidans@gmail.com

Mahdollisuus päästä fanikatsomoon ikäkausimestaruuskilpailuun

Näytetään yhdessä, miten monipuolinen kannattajajoukko seurallamme on ja miten vahvaa ja iloista tukea tanssijamme saavat. Liittyessäsi mukaan ennen toukokuuta 2024 TanssiDansin järjestämään ikäkausimestaruuskilpailuun, sinulla on mahdollisuus päästä ainoastaan FanClubin jäsenille tarkoitettuun fanikatsomoon seuraamaan kisoja. Olemme varmoja, että jokainen kilpailija arvostaa saamaansa tukea tärkeässä kilpailussa – yhdessä olemme vahvoja!

Kannusta muitakin mukaan!

Olisi hienoa, jos voisit kannustaa muitakin tanssiseuramme tai ylipäätään tanssimaailmasta kiinnostuneita liittymään FanClubiimme. Ehkäpä sukulaisesi, perheystäväsi tai seuran toiminnasta kiinnostunut henkilö haluaisi liittyä mukaan osallistumaan ja kannustamaan?

Liittyminen on helppoa

FanClubiin liittyminen on seuran jäsenille ilmaista. Muille yksityishenkilöille tai yhteisöille FanClubiin liittyminen maksaa vuosittaisen seuran kannattajajäsenmaksun verran. Hallituksen päätöksellä vuonna 2024 kannattajajäsenmaksu on yksityishenkilöille 10 euroa ja yhteisöille 100 euroa. Liittyminen tapahtuu TanssiDansin myClubin kautta. Käy heti liittymässä ryhmään myClubissa omat tiedot-osion alta.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä osoitteeseen fanclub.tanssidans@gmail.com

 

Terveisin,

FanClubin ideointiporukka: Harri Antikainen, Niina Antikainen, Ulpu Juvalainen, Stefan Kotilainen, Suvi Kurki ja Janita Nyman

 

Toivomme sinut tervetulleeksi FanClubiimme!