Tanssinopettajat

 

Koulutetut tanssinopettajamme ohjaavat tanssin ilon pariin. Seurassamme toimii myös muita asiantuntijoita.

 

Tutustu koulutettuihin tanssinopettajiimme

Niina Antikainen

Haluan auttaa kaikkia valmennettaviani löytämään tanssin ja liikkumisen ilon ja vapauden.

Niina on tanssinut viisivuotiaasta aina ammatilaiseksi saakka. Hän on toiminut TanssiDansin valmentajana seuran perustamisesta saakka. Niina on tanssiurheiluvalmentaja, jolla on sekä kansalliset että kansainväliset tutkinnot ja valmentajan ammattitutkinto. Lisäksi Niina on tanssiurheilutuomari ja tuomaroi jatkuvasti niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

niina.antikainen@gmail.com

040 578 8442

Harri Antikainen

Haluan valmennuksessani painottaa monipuolisuutta, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyötä, koskaan unohtamatta tanssin riemua.

Harrilla on takana menestykseskäs kilpaura sekä amatöörinä että ammattilaisena. Harrilla on sekä kotimainen tanssinopettajatutkinto että useita kansainvälisiä tutkintoja. Harri on Mäkelänrinteen urheilulukion tanssiurheiluvalmentaja ja valmentaa urheilijoita myös useassa eri lajissa kuten taitoluistelussa ja uimahypyissä. Harrilla on lisäksi valmentajan erikoisammattitutkinto. Harri on toiminut TanssiDansin valmentaja seuran perustamisesta saakka.

antikainenharri@gmail.com

0400 650 502

Helena Ahti-Hallberg

Tanssi on ollut mukana elämässäni lähes 40 vuotta ja rakkauteni lajiin kukoistaa edelleen. Sitä tunnetta haluan välittää eteenpäin myös kaikille tanssioppilailleni.

Helena on tanssin ammattilainen, joka opettaa kaiken ikäisiä ja tasoisia tanssijoita. Helenalla on kotimaisen tanssinopettajatutkinnon lisäksi useita kansainvälisiä tutkintoja ja hän toimii Suomen Tanssinopettajain liiton puheenjohtajana. Hän painottaa opetuksessaan puhdasta perustekniikkaa ja tanssin eri osa-alueiden tasapuolista kehittämistä.

helena.ahti@luukku.com

0400 615 411

Jutta Helenius

Haluan saada kaikki innostumaan ja nauttimaan tanssista! Haluan viedä jokaista tanssijaa eteenpäin, on kyseessä sitten aloittelija tai jo pidemmälle edennyt tanssija. 

Jutta on toiminut tanssinopettajana ja -valmentajana vuodesta 2006. Jutalla on sekä kotimainen että kansainvälinen tanssinopettajatutkinto. 

Jutalla ja Samilla on takana pitkä yhteinen kilpailu-ura, jonka parhaita saavutuksia on vakiotanssien ja 10-tanssin ammattilaisten Suomen mestaruus sekä useat EM- ja MM-edustukset vakiotansseissa. Jutta ja Sami esiintyvät edelleen aktiivisesti ja ovat kaikille tv:stä tuttuja tähtivalmentajia.

samijutta@hymyssasuin.fi

040 724 1246 

Sami Helenius

Haluan saada kaikki innostumaan ja nauttimaan tanssista! Haluan viedä jokaista tanssijaa eteenpäin, on kyseessä sitten aloittelija tai jo pidemmälle edennyt tanssija. 

Sami on toiminut tanssinopettajana ja -valmentajana vuodesta 2006. Samilla on sekä kotimainen että kansainvälinen tanssinopettajatutkinto ja lisäksi hänellä on valmentajan ammattitutkinto ja valmentajan erikoisammattitutkinto.

Samilla on takana Jutan kanssa pitkä yhteinen kilpailu-ura, jonka parhaita saavutuksia on vakiotanssien ja 10-tanssin ammattilaisten Suomen mestaruus sekä useat EM- ja MM-edustukset vakiotansseissa. Jutta ja Sami esiintyvät edelleen aktiivisesti ja ovat kaikille tv:stä tuttuja tähtivalmentajia.

samijutta@hymyssasuin.fi

 040 516 5977 

Kia Lehmuskoski

Tavoitteeni on, että yhteistyömme kautta tanssijat pystyvät vahvistamaan toivomiaan psyykkisiä taitoja ja oppivat itsestään lisää sekä urheilijoina että ihmisinä.

Kuusivuotiaasta lähtien Kia on halunnut tanssijaksi. Kilpatanssi vei mennessään kimaltelevine pukuineen ja korkokenkineen ja tanssi on kuljettanut Kiaa niin kotimaisilla kuin ulkomaisilla kilpaparketeilla aina MM-edustuksia myöden.

Usealla Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kaudella mukana ollut tanssin ammattilainen on suorittanut myös kotimaisen tanssinopettajainliiton ammattilaistutkinnon, kansainvälisen IDTA Licentiate – tutkinnon lattareissa sekä lastentanssikoulutuksen.

Opetuskokemusta Kialla on jo yli 10 vuoden ajalta niin aikuisten ja lasten parissa. Opettamisen ja esiintymisen lisäksi Kia työskentelee koreografina Latino Show -kilparyhmille ja hänen työtään on voinut nähdä myös teatterilavoilla.

 

 

Karina Valjakka

Tavoitteenani on saada lapsi tutustumaan tanssin maailmaan ilon ja innostuksen kautta. Näin lapsi kehittää omia perusmotorisia taitoja, rytmissä liikkumista sekä ryhmässä toimimista musiikin ja leikin kautta.

Karina toimii TanssiDansin tanssinopettajana. Hän on tanssinut itse seurassa vuodesta 2007 saakka. Karina on suorittanut Suomen Tanssiurheiluliiton lastentanssin ohjaajakoulutuksen ja opiskelee tällä hetkellä Mäkelänrinteen urheilulukiossa.

karina.styval@gmail.com

045 328 9080

 

Liisa Setälä

Haluan positiivisella asenteellani auttaa kaikkia tanssijoita löytämään omat vahvuutensa ja kokemaan mukavia tanssihetkiä.

Liisa on aloittanut tanssin 10-vuotiaana Kotkassa. Hänellä on pitkä tausta 10-tanssissa, mutta kilpailee tällä hetkellä ammattilaisten vakiotansseissa. Hänen parhaita saavutuksiaan ovat nuorison 10-tanssin Suomen mestaruus, amatööriluokan vakiotanssien EM 9. ja British Open 13. (Blackpool) sekä ammattilaisten Suomen mestaruus vakiotansseissa. Liisa on suorittanut Suomen Tanssiurheiluliiton lastentanssiohjaajakoulutuksen.

 

setala.liisa@gmail.com

044 018 0595

 

Maija Salminen

Intohimoni on liikkeen analysointi ja oikeat liikeradat, mutta tärkeintä on, että oppilaani kokevat tanssin kautta ilon ja oivalluksen hetkiä.

 

Maija on TanssiDansin fysioterapeutti sekä tanssivalmentaja. Maija on tanssi- ja urheilufysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja hän on pitkään työskennellyt tanssiurheilijoiden kanssa yhdistäen fysioterapian ja tanssivalmennuksen. Maijalla on Tanskan tanssiopettajaliiton tanssiopettajtutkinnot sekä takana pitkä ura niin amatööri- kuin ammattilaistanssijana.

maijaksalminen@gmail.com

040 187 9011

 

Tutustu koulutettuihin apuvalmentajiimme

Hilla Tormilainen

Haluan luoda turvallisen ympäristön, jossa lapsi pääsee nauttimaan tanssista ja kehittämään omia taitojaan musiikin ja leikin kautta.

 

Hilla on TanssiDansin apuvalmentaja.

 

Elli Lehtonen

Lastentanssiohjaajana haluan, että oppimisympäristö on turvallinen ja kannaustava, jossa jokainen lapsi voi ilmaista omaa luovuuttaan ja taitojaan musiikin avulla sekä kokea iloa tanssin parissa.

 

Elli on TanssiDansin apuvalmentaja.

 

Fay Antikainen

Pyrin luoda sellaisen turvallisen paikan, missä lapset voivat vapaasti tutkia tanssin iloa, kasvattaa itseilmaisunsa taitoja ja kehittyä monella eri taitoalueella.

 

Fay on TanssiDansin apuvalmentaja.

 

Tutustu asiantuntijoihimme

Tanja Keskinen

Olen Tanja, laillistettu psykologi ja psyykkinen valmentaja.

 Työskentelen vastaanottotyön, psyykkisen valmennuksen ryhmäprosessien sekä valmentajien koulutustyön parissa. Oma lajitaustani on taitoluistelussa sekä tanssissa. Työskentelyotteeltaani olen aktiivinen, empaattinen ja lempeän haastava. Jokaisen tapaamisen lähtökohtana on se, että sinä saat olla aidosti oma itsesi ja sinulla on tilaa pohtia omaa tilannettasi. Työskentelen sekä suorituskyvyn optimoimisen että mielenterveyden tukemisen parissa. Minulta löytyy myös osaamista mielenterveyden häiriöiden ja traumaattisten kriisien kanssa työskentelystä. Asiakkaani ovat kaiken ikäisiä ja nuorten kanssa työskennellessä tarjoan tukea ja ohjausta myös vanhemmille. Vastaanotolle hakeutumiselle ei ole liian pientä tai suurta syytä, olet aina lämpimästi tervetullut!

 

 

tanja.keskinen@copeoy.fi

0504315388