Tanssinopettajat

 

Koulutetut tanssinopettajamme ohjaavat tanssin ilon pariin.

 

Tutustu koulutettuihin tanssinopettajiimme

Niina Antikainen

Haluan auttaa kaikkia valmennettaviani löytämään tanssin ja liikkumisen ilon ja vapauden.

Niina on tanssinut viisivuotiaasta aina ammatilaiseksi saakka. Hän on toiminut TanssiDansin valmentajana seuran perustamisesta saakka. Niina on tanssiurheiluvalmentaja, jolla on sekä kansalliset että kansainväliset tutkinnot ja valmentajan erikoisammattitutkinto. Lisäksi Niina on tanssiurheilutuomari ja tuomaroi jatkuvasti niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

niina.antikainen@gmail.com

040 578 8442

Harri Antikainen

Haluan valmennuksessani painottaa monipuolisuutta, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyötä, koskaan unohtamatta tanssin riemua.

Harrilla on takana menestykseskäs kilpaura sekä amatöörinä että ammattilaisena. Harrilla on sekä kotimainen tanssinopettajatutkinto että useita kansainvälisiä tutkintoja. Harri on Mäkelänrinteen urheilulukion tanssiurheiluvalmentaja ja valmentaa urheilijoita myös useassa eri lajissa kuten taitoluistelussa ja uimahypyissä. Harri on toiminut TanssiDansin valmentaja seuran perustamisesta saakka.

antikainenharri@gmail.com

0400 650 502

Helena Ahti-Hallberg

Tanssi on ollut mukana elämässäni lähes 40 vuotta ja rakkauteni lajiin kukoistaa edelleen. Sitä tunnetta haluan välittää eteenpäin myös kaikille tanssioppilailleni.

Helena on tanssin ammattilainen, joka opettaa kaiken ikäisiä ja tasoisia tanssijoita. Helenalla on kotimaisen tanssinopettajatutkinnon lisäksi useita kansainvälisiä tutkintoja ja hän toimii Suomen Tanssinopettajain liiton puheenjohtajana. Hän painottaa opetuksessaan puhdasta perustekniikkaa ja tanssin eri osa-alueiden tasapuolista kehittämistä.

helena.ahti@luukku.com

0400 615 411

Jutta Helenius

Haluan saada kaikki innostumaan ja nauttimaan tanssista! Haluan viedä jokaista tanssijaa eteenpäin, on kyseessä sitten aloittelija tai jo pidemmälle edennyt tanssija. 

Jutta on toiminut tanssinopettajana ja -valmentajana vuodesta 2006. Jutalla on sekä kotimainen että kansainvälinen tanssinopettajatutkinto. Samilla on lisäksi ammattivalmentajan tutkinto.

Jutalla ja Samilla on takana pitkä yhteinen kilpailu-ura, jonka parhaita saavutuksia on vakiotanssien ja 10-tanssin ammattilaisten Suomen mestaruus sekä useat EM- ja MM-edustukset vakiotansseissa. Jutta ja Sami esiintyvät edelleen aktiivisesti ja ovat kaikille tv:stä tuttuja tähtivalmentajia.

samijutta@hymyssasuin.fi

040 724 1246 

Sami Helenius

Haluan saada kaikki innostumaan ja nauttimaan tanssista! Haluan viedä jokaista tanssijaa eteenpäin, on kyseessä sitten aloittelija tai jo pidemmälle edennyt tanssija. 

Sami on toiminut tanssinopettajana ja -valmentajana vuodesta 2006. Samilla on sekä kotimainen että kansainvälinen tanssinopettajatutkinto ja lisäksi hänellä on ammattivalmentajan tutkinto.

Samilla on takana Jutan kanssa pitkä yhteinen kilpailu-ura, jonka parhaita saavutuksia on vakiotanssien ja 10-tanssin ammattilaisten Suomen mestaruus sekä useat EM- ja MM-edustukset vakiotansseissa. Jutta ja Sami esiintyvät edelleen aktiivisesti ja ovat kaikille tv:stä tuttuja tähtivalmentajia.

samijutta@hymyssasuin.fi

 040 516 5977 

Tiina ja Rainer Harjunpää

Haluamme innostaa kaikkia tanssin maailmaan, tuntemaan tanssin riemua ja oppimisen iloa mukavassa porukassa hikoillen.

Tiina ja Rainer ovat aloittaneet tanssiharrastuksen aktiivisina kansantanssijoina ja he siirtyivät kilpatanssin puolelle vuonna 2008. Kilpailemisen he aloittivat vuonna 2009 edeten B-luokkaan sekä vakioissa että lattareissa. Kilpailemisen jäätyä tauolle tanssin hurma vei heidät harrastajaryhmän valmentajiksi. Tiina on suorittanut tanssiurheiluliiton tanssiohjaajakoulutuksen ensimmäisen osion ja kouluttautuminen jatkuu molemmilla.

rharjunpaa@gmail.com

040 512 1967

Emma-Jemina Liljestrand

Tavoitteeni on auttaa tanssijaa löytämään tanssin ilo ja omat kykynsä musiikin ja luovuuden kautta.

Emma on aloittanut tanssin 4-vuotiaana Tanssidansissa. Hän on tanssinut junioreiden vakioissa ja 10-tanssissa suomenmestariksi ja latinalaistansseissa SM-hopealle. Emma on edustanut Suomea vakio- ja latinalaistanssien junioreiden maailmanmestaruuskilpailussa. Emma on suorittanut tanssiurheiluliiton lastentanssiohjaaja-, seuraohjaaja- ja Nuori Suomi-ohjaajakoulutukset. Päätyökseen hän työskentelee liikuntapäiväkodissa 1-5 -vuotiaiden kanssa.

emma.jeminajulia@gmail.com

040 824 0445

Karina Valjakka

Tavoitteenani on saada lapsi tutustumaan tanssin maailmaan ilon ja innostuksen kautta. Näin lapsi kehittää omia perusmotorisia taitoja, rytmissä liikkumista sekä ryhmässä toimimista musiikin ja leikin kautta.

Karina toimii TanssiDansin tanssinopettajana. Hän on tanssinut itse seurassa vuodesta 2007 saakka. Karina on suorittanut Suomen Tanssiurheiluliiton lastentanssin ohjaajakoulutuksen ja opiskelee tällä hetkellä Mäkelänrinteen urheilulukiossa.

karina.styval@gmail.com

045 328 9080

 

Siiri Aho

Haluan välittää tanssin iloa kaikille! On palkitsevaa nähdä lasten sekä aikuisten riemu, jonka tanssi ja yhdessä liikkuminen suo heille

Siiri on aloittanut kilpatanssin TanssiDansissa 11-vuotiaana. Tällä hetkellä hän kilpailee edustaen Vakitaa sekä ohjaa ryhmiä TanssiDansissa. Siiri on suorittanut Suomen Tanssiurheiluliiton lastentanssiohjaajakoulutuksen ja suorittaa parhaillaan seuraohjaajakoulutusta. Siiri opiskelee Mäkelänrinteen urheilulukiossa.

siiri.sof.aho@gmail.com 

045 638 3373

 

Maija Salminen

Intohimoni on liikkeen analysointi ja oikeat liikeradat, mutta tärkeintä on, että oppilaani kokevat tanssin kautta ilon ja oivalluksen hetkiä.

 

Maija on TanssiDansin fysioterapeutti sekä tanssivalmentaja. Maija on tanssi- ja urheilufysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja hän on pitkään työskennellyt tanssiurheilijoiden kanssa yhdistäen fysioterapian ja tanssivalmennuksen. Maijalla on Tanskan tanssiopettajaliiton tanssiopettajtutkinnot sekä takana pitkä ura niin amatööri- kuin ammattilaistanssijana.

maijaksalminen@gmail.com

040 187 9011

 

Sara Kallio

Tavoitteeni on, että yhteistyömme kautta tanssijat pystyvät vahvistamaan toivomiaan psyykkisiä taitoja ja oppivat itsestään lisää sekä urheilijoina että ihmisinä.

Sara on laillistettu psykologi ja psyykkinen valmentaja, joka työskentelee monipuolisesti urheilijoiden ja tanssijoiden kanssa. Sara on myös psykologina Mäkelänrinteen urheilulukiossa ja Suomen kansallisoopperan- ja baletin ammatillisessa koulutuksessa.

Sara on itse aloittanut tanssin harrastamisen 4-vuotiaana ja tanssinut tavoitteellisesti balettia sekä tehnyt muita tanssilajeja aikuiseksi asti. Sara on mukana seuran eri tasoilla urheilupsykologian asiantuntijana ja psyykkisenä valmentajana mm. eri koulutusten ja valmennusten merkeissä. Vastaanottoajan yksittäiselle tanssijalle tai parille voi sopia ottamalla suoraan Saraan yhteyttä. Tapaamiset toteutuvat etänä tai työtiloissa Meilahdessa, mikä tahansa henkilölle parhaiten sopii. 

kallionsara@gmail.com

0400 857 183

 

Kia Lehmuskoski

Tavoitteeni on, että yhteistyömme kautta tanssijat pystyvät vahvistamaan toivomiaan psyykkisiä taitoja ja oppivat itsestään lisää sekä urheilijoina että ihmisinä.

Kia on ollut mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tähtiopettajana 2012-2020 ja nyt hän on myös mukana uusimmassa 2021 kaudessa.

Kia kuului Suomen maajoukkueeseen useita vuosia amatööriuralla ja edusti Suomea vuonna 2011 latinalaistanssien MM-kilpailuissa Singaporessa.

Kia on myös saavuttanut useita finaali ja palkintosijoja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

 

 

Liisa Setälä

Haluan positiivisella asenteellani auttaa kaikkia tanssijoita löytämään omat vahvuutensa ja kokemaan mukavia tanssihetkiä.

Liisa on aloittanut tanssin 10-vuotiaana Kotkassa. Hänellä on pitkä tausta 10-tanssissa, mutta kilpailee tällä hetkellä ammattilaisten vakiotansseissa. Hänen parhaita saavutuksiaan ovat nuorison 10-tanssin Suomen mestaruus, amatööriluokan vakiotanssien EM 9. ja British Open 13. (Blackpool) sekä ammattilaisten Suomen mestaruus vakiotansseissa. Liisa on suorittanut Suomen Tanssiurheiluliiton lastentanssiohjaajakoulutuksen.

 

setala.liisa@gmail.com

044 018 0595