Kisojen yhteistyökumppanit

Helsingin Kaapelitehtaalla toimiva kokonaisvaltainen tanssistudio, jonka palvelut on suunnattu vasta-alkajista ammattilaisiin. Meillä voit tanssia paritanssia niin harraste- kuin kilpatasollakin. Tanssi sopii kaiken ikäisille ja tasoisille!

Balanssi Studiot on tunnettu ja arvostettu tanssikeskus Suomessa, missä opettajat ovat tanssiurheilun huippuammattilaisia. Tanssistudiollamme voit aloittaa tanssin alkeista, opetella ryhmässä tai yksityistunneilla, jolloin voit edetä omassa tahdissa. Salillamme voit myös harjoitella omatoimisesti tai osallistua kilpailijoille suunnattuihin Practice Night-harjoituksiin. Vuokraamme salia myös omia ryhmiä varten.

Tanssiin tarvittavat tanssikengät ja muut tanssitarvikkeet ovat hankittavissa myös tanssikoulultamme.

https://www.balanssistudiot.fi/

Hotel Mattsissa majoitus viihtyisissä huoneissa tai kattavasti varustelluissa huoneistoissa Espoon Kruunupaikalla, Matinkylässä. Kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä, Länsimetro tuo suoraan hotellille ja bussilla kuljet hotellin läheisyydestä helposti eri puolille Espoota ja muuta pääkaupunkiseutua. Omalla autolla kulkevat saavat autonsa Mattsin parkkihalliin.

https://www.hotelmatts.fi/

Majoitustarjous (kiintiö) kilpailijoille ajalle 17.-19.5.2024 

Standard yhden hengen huone 89€
Standard kahden hengen huone 99€
Kolmio (1-5 henkeä)  210€

Hinta sisältää laadukkaan majoituksen, monipuolisen aamiaisen sekä alv:n. Hotellihuoneet ovat käytettävissä saapumispäivänä klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huoneet ovat käytettävissä klo 12 saakka.

Varaukset koodilla ALLDANS170524 

Tarjous voimassa niin kauan kuin kiintiötä riittää tai 5.5. asti, jonka jälkeen varaamattomat huoneet vapautetaan. 

Tanssipuoti on tanssijan oma kauppa joka palvelee Turussa sekä netissä osoitteessa tanssipuoti.fi Laajasta valikoimasta löytyy tanssikengät, tanssivaatteet sekä tarvikkeet tanssiin!

Tanssitarvikeliike Footlight on auttanut tanssijoita löytämään itselleen parhaat varusteet jo vuodesta 1992 saakka. Me olemme perheyritys täynnä tanssialan ammattilaisia, joten tiedämme miten tärkeää oikeat varusteet tanssijoille ovat ja siksi koko tuotevalikoimamme on tarkoin valittu sisältämään vain parhaita tuotteita, jokaiseen lajiin.

Suuresta tuotevalikoimastamme löydät kenkiä, vaatteita, tossuja ja paljon muuta tanssimaailman suosituimmilta merkeiltä. Tule tutustumaan valikoimaamme Helsingin liikkeeseemme osoitteessa Yrjönkatu 25, verkkokaupassamme osoitteessa www.footlight.fi tai IKM-kisoissa myyntipisteellämme.

Palveleva tilitoimisto
Tarjoamme osaavaa kirjanpitoa ja laajan valikoiman taloushallinnon palveluita. Palveluihimme kuuluvat mm. palkanlaskenta ja taloushallinnon konsultointitehtävät. Palvelemme koko Suomen alueella. Toimistomme sijaitsee Etelä-Suomessa, Kirkkonummella.

https://www.agrotaloushallinto.fi

 

Alemana tanssijan asialla jo vuodesta 1978. Laajin valikoima tanssikenkiä ja tarvikkeita suoraan varastosta.
Tavataan IKM-kisojen myyntiosastolla!

https://www.alemana.fi/

Haluatko mukaan Ikäkausimestaruuskilpailujen yhteistyökumppaniksi? – Ota yhteyttä Irene Hägerström (yhteistyökumppanivastaavamme), 0408670312 tai laita viestiä ihagerst@gmail.com