KILPAILUINFO IKÄKAUSIMESTARUUSKILPAILUT 2024

Tervetuloa vuoden 2024 Ikäkausimestaruuskilpailuihin. TanssiDans kutsuu ilolla kaikki tanssijat kokoontumaan yhteen ja luomaan upeita tanssiunelmia. Kilpailuaikataulun löydät tästä ja osallistuvat parit löytyvät tästä. 

KILPAILUPAIKKA:

Opinmäen oppimiskeskus, Lillhemtintie 1
02250 Espoo

SAAPUMINEN KILPAILUPAIKALLE:

Ovet aukeavat lauantaina klo 8.30 ja sunnuntaina 7.30.

Lisätietoja saapumisesta ja parkkipaikoista löydät tästä.

SISÄÄNPÄÄSYLIPUT:

Lippuja kisapaikalle myydään ennakkoon verkkokaupassa. Tullessasi paikalle, näytä kuitti ostoksesta niin saat rannekkeet ovelta.

Lippuja myydään myös ovella, maksuvälineinä kortti ja käteinen. Lisätietoja lipuista saat tästä.

ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUPAIKALLA:

Ilmoittautuneille pareille löytyy ilmoittautumispisteestä numerolaput. Joukkueiden ilmoittautumisen tekee joukkueenjohtaja. Numerolaput palautetaan ilmoittautumispisteeseen. Palauttamattomista numerolapuista perimme 60 €.

KENKÄTARKASTUS:

Kilpailuissa on kenkätarkastus. Kenkätarkastus on suoritettava kumpanakin päivänä ja kenkätarkastuspiste löytyy tanssisalista ensiapupisteen luota.

RUSKETUSAINEEN KÄYTTÖ:

Rusketussuihkeiden käyttö kaikissa Opinmäen tiloissa on ehdottomasti kielletty. Kieltoa noudattamatta jättäneen tanssijan seuraa laskutetaan siivouskuluista.

KAHVIO JA RUOKAILU
Kisapaikalla on mitä parhain kahvio, toinen ala-aulassa ja toinen tanssisalissa. Ala-aulassa on tarjolla myös kumpanakin päivänä lounas klo 11-14. Lounaslistat ja kahvion hinnasto löytyy alta.

ARPAJAISET

TanssiDans järjestää arpajaiset. Palkintoina on upeita palkintoja. Arpojen hinnat 3 euroa kpl tai 3 arpaa 5 euroa.

LIITY WHATSAPP RYHMÄÄN:
Kilpailuihin tulijoille on myös kaikille avoin WhatsApp ryhmä missä voi matalalla kynnyksellä kysyä kilpailuun liittyvistä asioista. Liity mukaan tästä. https://chat.whatsapp.com/CfJPQA3E8W7JRaPgzdr5VW

 

PALAUTE:

Keräämme palautetta kilpailusta. Voit käydä täyttämässä palautteen tästä.

PERUUTUKSET:
Peruutukset osoitteeseen kilpailut.tanssidans@gmail.com ja kilpailupäivänä ‭040 867 8169‬. Sairaustapauksissa on mahdollista hakea ilmoittautumismaksun palauttamista luotettavaa todistusta vastaan. Hakemukset lähetetään osoitteeseen: tanssidans@gmail.com. Maksun palautus harkitaan tapauskohtaisesti ja palautettavasta maksusta vähennetään 5€:n suuruinen toimistomaksu.